MOGADOR OUTDOOR
·: català • castellanoenglish :··
 presentació activitats outdoor formació experiencial outdoor alguns exemples clients contacte
Exemples de projectes de formació experiencial outdoor
Gancheros

Del segle XIII fins a l'any 1930 els gancheros eren aquelles persones dedicades a l'ofici, ja desaparegut, del transport de troncs de fusta aigües a baix pel riu. La perícia del ganchero i el seu coneixement del riu eren de vital importància per lliurar la mercaderia en la seva destinació sense contratemps.
Ara hem de demostrar la nostra perícia en el desenvolupament d'aquesta activitat ancestral de transportar materials utilitzant aquestes aigües. Ànim i bona sort!!!

  Galeria de Fotos
Skarpa
Desgraciadament l'avioneta que us portava a Lima per realitzar una convenció s'ha estavellat en la serralada andina.
El pilot, abans del fatal accident que ha ocasionat la seva lamentable pèrdua, us ha comunicat que l'avioneta disposa d'un equip de supervivència per sobreviure en aterratges en territoris nevats i amb la impossibilitat de comunicar-se.
Trobar-ho és la prioritat imminent per a la vostra supervivència. Amb ell i amb el vostre treball aconseguireu sobreviure.
Molta sort…
  Galeria de Fotos
Katmandú

El matí del 29 de maig de 1953 , la muntanya Everest amb les seves 8848 metres ha estat conquistat.
És una increïble gesta però que s'ha cobrat amb un accident d'un component de la seva expedició: TomBourdillon ha estat aconseguit per una allau de neu i ha de ser rescatat. L'expedició aquesta exhausta i els serà impossible poder rescatar-ho.
El coronel Hunt cap d'expedició ha designat la tasca de rescat a diversos equips que van a realitzar l'ascensió per diferents vies, però té tota la confiança que sigui el vostre equip el que finalitzi amb èxit aquesta difícil missió.
Com a equip eficient que sou teniu la missió de trobar a TomBourdillon.

  Galeria de Fotos
Astuciena

És una gran tradició, celebrar tots els anys per aquestes dates, una de les carreres d'astúcia i habilitat més importants del món.
La denominat "Raid Astuciena" Aquesta carrera recull als corredors més astuts del planeta, entre ells el navarrès Iker Ozcoidi, el català Josep Domingo i com no l'alemany Heinrich Stahl.
Aquest any, consta de la participació destacada de la txeca Jana Porubska. La vostra organització ha decidit que aquest any vol participessin aquesta prestigiosa carrera, amb equips d'alt rendiment, i us ha escollit a vosaltres perquè sigueu part dels equips.
Avanci i molta sort!

  Galeria de Fotos
Castaway
El creuer en què viatjàveu ha naufragat i gràcies al pot salvavides heu pogut arribar fins a aquesta meravellosa platja, però que amaga certs perills.
Superar-los, posarà a prova la vostra astúcia i eficiència com a equip i us permetrà tornar a casa al més aviat possible …
Avanci i bona sort…
  Galeria de Fotos
Powwows

No plou i l'escassetat d'aigua aquesta convertint els nostres bonics paisatges en àrids deserts a causa de la mala influència de ATLACOYA la deessa de les sequeres.
CAYUGA el Gran cap dels Sioux vol que la nostra tribu realitzi un ritual dirigit a la deessa de les tempestes ATLACAMANI.
Per això ens ha encomanat la missió de realitzar el ritual del Sèneca i amb això els grans diluvis cauran sobre les nostres terres perquè les pastures tornin a florir.
Però el ritual del Sèneca solament sorgirà efecte si es realitza amb els instruments que heu de trobar dins d'una cova, amagada entre les escarpades i perilloses muntanyes, on habiten les més verinoses serps i rosegadors.

  Galeria de Fotos
El Tibet del Garraf
El mateix BradPitt ja ho va comentar quan va acabar de rodar la seva pel·lícula en el Tibet: "la intensitat espiritual que he viscut en tots els moments ha estat molt intensa, no obstant això necessito emocions més forts".
Per aquest motiu, Brad, es va venir al "Tibet del Garraf" per experimentar una aventura diferent i completa. Espiritual, Orientativa, Física, Emocional i Cooperativa.
Esteu Llests?
Com a equip eficient que sou teniu la missió de trobar el Repòs Espiritual, pel ben de l'equip i el ben personal. Aquest lloc idíl·lic es troba en el "Tibet del Garraf"i només s'accedeix a ell superant un recorregut de proves, que no son gens fàcils, i que us preparen per a aquest benestar final.
  Galeria de Fotos
Raid'n Rock

Durant els últims cinquanta anys hem viscut grans moments de la història del rock.
Cada dècada ha tingut els seus moments daurats amb seguidors incondicionals i detractors, argumentant que dècades anteriors o posteriors van ser sempre millors.
La vostra BANDA DE ROCK representa a la dècada emergent del rock, els 60 ´S Però en aquest moment la vostra situació financera no passa pel millor moment. Us heu quedat sense pressupost per seguir amb vostres gires.
Diverses discogràfiques s'han ofert a recolzar la gira als 3 equips millor classificats, d'un prestigiós raid : El Raid'N ROCK.
Endavant, bona sort i ……..que soni la música

  Galeria de Fotos
Oceans X

Acabeu de sortir de la presó i el Doctor X us ha reunit per a un nou pla.
Barcelona sofreix una greu epidèmia. Un virus urbà afecta al cabell dels seus ciutadans. Aquest envelleix i es converteix en un pèl, d'una persona de més de 90 anys en qüestió d'hores.
El Doctor X us escriu unes breus paraules:
Volguts Ocean's:
M'agradaria "demanar-li prestat" al multimilionari farmacèutic senyor González Torres , de gira per Europa, conegut com a "Doctor Simi" , l'antídot contra el virus causant de l'envelliment prematur del cabell, de gran valor econòmic per a altres multinacionals farmacèutiques.
Com sempre sereu altament recompensats .
Els meus més cordials salutacions .
Dr. X

  Galeria de Fotos
El  Manuscrit

Una troballa insòlita ha estat trobat durant l'última setmana per Cebria Baraut, aficionat a la lingüística històrica, en un llibre editat al segle XVI i custodiat per l'Arxiu Capitular . En el seu interior es troba un pergamí gairebé il·legible del segle XII, això ho converteix en un dels primers manuscrits de la Llengua Catalana.
Desgraciadament el pergamí ha estat robat i serà impossible recuperar-ho. Però podem recuperar el contingut del text. Aquesta va a ser la missió del vostre equip d'investigació.

  Galeria de Fotos
El Ritual del Buda

La pràctica de devoció a el budisme pot ser alguna cosa tan simple com la contemplació d'una estàtua de Buda o la d'experimentar un sentiment de pau i tranquil·litat.
Qualsevol que sigui la forma d'aquestes pràctiques, el principal propòsit sempre és el mateix: alimentar i enfortir la nostra pau interior.
Realitzar el Ritual al Buda de la Prosperitat. Trobar la imatge del Buda situat en el cim de les muntanyes rocoses del Garraf per lliurar-li els cinc elements que simbolitzen la unió de l'univers: Foc, Terra,Metall,Aigua i Fusta.

  Galeria de Fotos
Activitats Outdoor al:
Parc natural de Montserrat
+info sobre el parc natural...   Galeria de Fotos
Parc natural de Sant Llorenç del Munt.
+info sobre el parc natural...   Galeria de Fotos
Parc natural del Garraf
+info sobre el parc natural...   Galeria de Fotos
Parc urbà de Vallparadís
+info sobre el parc natural...   Galeria de Fotos